Makan malam di Sri Nelayan

Posted on 20/11/2009. Filed under: Cerita Di Sini | Tags: , |

19 November, 8.30 pm: Majlis makan malam asrama pada tahun ini mengambil tempat di Restoran Sri Nelayan, Berjaya Resort. Selain dari murid-murid asrama dan murid-murid tahun 6, majlis turut dihadiri dengan kehadiran guru-guru dan staff.

(more…)

Read Full Post | Make a Comment ( None so far )

Warga Sekolah 2009

Posted on 06/10/2009. Filed under: Cerita Di Sini | Tags: , , , , |

Gambar-gambar terkini seluruh warga SK Tekek.

(more…)

Read Full Post | Make a Comment ( 3 so far )

ASAT 2009 – Sukan Asrama

Posted on 20/04/2009. Filed under: Berita dan Rencana, Cerita Di Sini | Tags: , , |

Pada 18 April 2009 yang lalu, sekali lagi Anugerah Sukan Asrama Terbilang (ASAT) 2009 berlangsung di SMK Muadzam Shah, Pahang. Maka dengan bangganya skuad asrama SK Tekek menghantar 3 pasukan iaitu bola sepak, bola jaring dan sepak takraw.

(more…)

Read Full Post | Make a Comment ( 5 so far )

Selamat Datang Anak Didikku…

Posted on 30/01/2009. Filed under: Pra Buletin | Tags: , |

15-6, itulah nombor terakhir yg boleh aku simpulkan di penghujung Januari tahun ni iaitu 15 lelaki dan 6 perempuan. Berbeza dari batch-batch dua tahun sudah yang mana perbezaan antara boys and girls tidaklah begitu besar. Nampaknya inilah dia antara cabaran-cabaran yang mendatang untuk tahun 20o9 ni. Budak lelaki ni kan biasanya lebih lasak dan lebih agresif berbanding dengan perempuan, tak payah cakap pun aku tahu pasal aku pun tahu masa 6 tahun dulu aku camner.. ha ha.. tapi tak pe pandailah aku nak uruskan diorang semua ni. 🙂 Yang penting diorang gembira menikmati dunia prasekolah diorang dan aku gembira melaksanakan tugas aku sebagai guru sepenuh masa diorang.

Read Full Post | Make a Comment ( None so far )

Liked it here?
Why not try sites on the blogroll...