Jasamu Dikenang

Guru-Guru dan Kakitangan yang pernah berkhidmat di SK Tekek. Jasamu dikenang

Pihak praskt.wordpress sangat mengalu-alukan bekas guru dan kakitangan yang pernah berkhidmat di SK Tekek memuatnaik gambar mereka di sini menerusi slide di atas dan jangan lupa untuk menyatakan tahun berkhidmat (cth: 1984 hingga 2007). Sebarang masalah, cadangan atau komen boleh ditinggalkan melalui form di bawah. Terima kasih… Adios..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

19 Responses to “Jasamu Dikenang”

RSS Feed for Weblog Prasekolah Budiman SK Tekek, Pulau Tioman Comments RSS Feed

Salam..kan bagus kalau dpt info dan foto bekas2 guru dan staff yang pernah berkhidmat di SKT sejak awal 90an..

Insyaallah.. idea tu sedang diusahakan. Sumber2 akan dikumpulkan dari masa ke semasa.🙂

bagui betul la…… aku salah sorang x staff sktekek….

Diqmanic, kalau cam tu, upload lah gambar kat database.

best,.,best,.,kirim salam semua org,.,aku sentiasa mengikuti perkembangan sk tekek,.,.

Tq.. Tq… aku akan sentiasa update info kat sini. Tak lama lagi tunggu kemunculan info New SK Tekek In The Making. Aku tgh kumpul2 gmbar ni. Nak upload pun satu hal.. internet slow. Terpaksa tunggu celcom broadband aku.🙂

Akum,whats up dude?update la.mn gmbr aku.xde pun.ni bengang ni.apa2 pun slmt hari guru.

Waalaikumussalam bro.. ingatkan dh lupa dah Tekek ni.🙂
Kan ada gambar kau kat sini, lama dah aku letak.

thanks… ade jugak gambo aku…… thanks wan…

k.ti bila tkr,sklh mn?

Dengar hari tu cam SK Johnson. Not so sure lah Syarul.

Ridzuan, kat SK Tekek tak ramai guru perempuan agaknya. Nampak guru lelaki aje yang ramai keluar…..’dikenang’.

Sekarang sini ada 8 orang guru perempuan. Guru lelaki ada 18 orang.

assalamualaikum..kenal aku tak lagi..balok

Kenal… apa tak kenal pulak..🙂 Bila nk dtg melancong sini?

Sangat membanggakan. Saya mengajar di SK Tekek dari 1 April 1969 hingga 31 Disember 1971. Insyaa Allah, saya akan sertakan gambar kemudian.

Sangat membanggakan. Saya mengajar di SK Tekek dari 1 April 1969 hingga 31 Disember 1971. Insyaa Allah, saya akan sertakan gambar kemudian. Dah 40 tahun dah. Alhamdulilah, masih sihat.

Terima kasih.. saya sgt berbesar hati dengan kunjungan cikgu ke blog ni. Semoga dapat menghidupkan kembali nostalgia cikgu semasa mengajar di sini dahulu.

Roslan (PT), manafaatkan kolum ini untuk cari guru-guru anda. Cikgu Ibrahim (Bentong) dll.


Where's The Comment Form?

Liked it here?
Why not try sites on the blogroll...

%d bloggers like this: