Report

Laporan tentang broken link atau mana-mana file yang tidak dapat didownload atau bermasalah. Maklumkan nama link atau fail yang bermasalah untuk saya betulkan dengan segera.

Terima kasih.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

29 Responses to “Report”

RSS Feed for Weblog Prasekolah Budiman SK Tekek, Pulau Tioman Comments RSS Feed

Assalamualaikum,
Ini bukan berkaitan dengan broken link tapi saya nak tahu di mana boleh saya tukar format lagu supaya boleh main dalam phone?

Doraemon (Nobita And Green Giant Lagend)

file .008 x bleh download. harap betulkan….
tq

Waalaikumussalam,
Cikgu boleh gunakan tukar secara online di SINI, boleh convert pelbagai jenis format file di sini. Just pilih format file asal dan kemudian pilih format file yang hendak ditukarkan, untuk phone saya cadangkan tukar kepada format mp3

Layan betul kamen rider kiva ni, tapi kenapa episod baru dah takde? Yang lama pun banyak yang dah tak availabe

Untuk makluman, ruangan kiva tu telah saya removed kerana kerana hosting file tersebut hanyalah sementara. Untuk lebih mudah, saudara boleh download file kiva torrent di isohunt tetapi sebelum itu pastikan saudara mempunyai klien torrent samada bitcomet, azureus, utorrent dan sebagainya.

Dalam slot lagu kanak-kanak, saya harap admin boleh cepat upload beberapa lagi lagu yang dh ada tajuk tu tapi masih tak boleh download. Tq so much!!

Assalamualaikum saudara ridzuanriza, bahan-bahan di bahagian koleksi sangat berguna dan bermanfaat. Saya cadangkan agar saudara ridzuanriza menambahkan ruangan untuk download lagu-lagu melayu pula selepas ini.

Assalaamu’alaikum Saudara RidzuanRiza.. Saya ingin memuaturun lagu-lagu kanak-kanak dari website anda untuk kegunaan di kelas. Tetapi lagu-lagu yang di-host si server Driveway.com tidak dapat dimuaturun. Saya berharap agar Saudara dapat menyelesaikan masalah ini supaya murid-murid saya mendapat manfaat dari lagu-lagu tersebut. Terima kasih..🙂

nape xbleh nk download nie

Kalau boleh, tolong namakan file-file yang bermasalah untuk dibetulkan. Tq.

naper x leh download lagu kanak2 seperti yg diberi panduan.. dia x kuar realplayer atau what ever yg blh reading tp dia trus kuar ie_html, so x leh amik apa pun ler..
thanx

Cikgu Eja, memang tidak akan keluar real player atau sebarang player. Lagu-lagu ini tidak dapat dimainkan secara streaming. Oleh itu cikgu perlu klik pada nama lagu tersebut dan terus dihubungkan dengan website Mediafire.com atau Savefile.com. Klik pada download link yang disediakan oleh website tersebut. Saya harap Cikgu Eja dapat memahami penjelasan saya.🙂

Bolehkah anak saya guna pos poster untuk pertanding ini “Kempen Benci Dadah”
Posted by tekekpreschool on April 6, 2008

Bolehkah anak saya guna pos poster untuk pertandingan ini “Kempen Benci Dadah
Posted by tekekpreschool on April 6, 2008
saya dari johor batu pahat.

memang betul susah kami nak download lagu2 ni. tlag selesaikn masalah ini dgn segera . terima kasih

Boleh selesai, tapi lagu mana yang tak dapat download?

Maaf, nak tanya, lagu kanak-kanak tu ada suara ke atau muzik sahaja? Saya nak yang ada muzik sahaja, boleh tak tlg bagi web mane yang senang nak download yg ada muzik sahaja.Atau saudara ada sound muzik sahaja. ok tq

Semuanya lagu yang ada suara dan muzik.

Doraemon (Nobita And Green Giant Lagend)

file .008 x bleh download. harap betulkan….
tq

Sy dah cuba, boleh download..

dah boleh download… tq cikgu…

Sama2, no problem.. Tq for visiting praskt.wordpress

Nak request subtitle english tuk cite doraemon tue bole x? x dpt carila kt mana2, sume dlm vietnam. TQ

Acik.. kalau ikut info mmg dah ada built in english subtitles dalam cerita doraemon tu.

salam cikgu

boleh saya tahu, dari mana cikgu dapatkan koleksi lagu kanak2 tersebut .. ada penerbit buku kanak2 berminat nak beli lagu tersebut utk dimasukkan dalam cd pembelajaran. harap cikgu boleh bantu

azmi

Salam En. Azmi,
Untuk pengetahuan, lagu2 tersebut kebanyakkannya adalah dari koleksi saya sendiri yang dikumpulkan dari pelbagai sumber termasuk internet dan rip dari cd-cd lagu.

tak boleh download upin dan ipin Episod 3 – Nikmat

Terima kasih atas makluman. Masalah dah dibetulkan..

salam…
link untuk kamus dah x leh download…


Where's The Comment Form?

Liked it here?
Why not try sites on the blogroll...

%d bloggers like this: