Permohonan memasuki kelas prasekolah 2012

Posted on 16/09/2011. Filed under: Bahan Prasekolah | Tags: , , , , , , |

Permohonan dibuka sekarang, hantarkan borang yang telah lengkap ke Pejabat SK Tekek sebelum atau pada 16 Oktober 2011. Tempat terhad!

Permohonan yang lewat hanya akan dipertimbangkan sekiranya masih terdapat kekosongan..

Borang boleh didapati di pejabat SK Tekek atau dengan muat turun melalui link di bawah:

Alhamdulillah banner Iklan berkeluasan 4×6 kaki siap digantung siap digantung di hadapan sekolah dengan bantuan pihak pengawal keselamatan sekolah. Disebabkan sekolah tak siap habis lagi, masih takde pagar. Jadi gantung kat pokok je lah..

Make a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

7 Responses to “Permohonan memasuki kelas prasekolah 2012”

RSS Feed for Weblog Prasekolah Budiman SK Tekek, Pulau Tioman Comments RSS Feed

Banner sgt cantik menarik
Luar biasa dari banner pra

Taniah blog yang kemas dan menarik

banner yg sgt menarik.maklmat yg terpapar jg jelas dan mudah di fahami..tahniah sk tekek

hi… im doing a research in preschool.. can u pls contact me at linacute2@yahoo.com assap
thank you very much

Dasyat lah tekek, apply pra online le ni. Syabas, satu kemajuan!

Untuk tahun 2013, sk tekek boleh pertimbangkan untuk buat sistem permohonan online pula. Setahu saya negeri johor dah laksanakan sistem permohonan prasekolah online.

Terima kasih.. penulisan ini memberi saya ilham untuk buat banner yang cantik tahun ni.


Where's The Comment Form?

Liked it here?
Why not try sites on the blogroll...