Prasekolah 2011

Posted on 18/02/2011. Filed under: Berita dan Rencana, Bicara Prasekolah, Cerita Di Sini | Tags: , , , , , , |

Walaupun dah bulan Februari tapi rasanya masih belum terlambat untuk memperkenalkan kanak-kanak kelas prasekolah aku tahun 2011 ini. 25 orang, 9 perempuan dan selebihnya lelaki.

Selamat berprasekolah kpd korang semua.. Belajarlah rajin-rajin dan dengar cakap cikgu okay..🙂

25 wajah, 25 watak

 

Ini pula ialah Pra-Matrix yang aku design untuk tahun ni. Lengkap dengan no. ID dan nama penuh pada muka hadapan. Tiap-tiap murid ada dan dipakai setiap hari dan tahun ni aku benarkan diorang bawa balik. Walaupun risiko untuk hilang atau rosak tu ada tapi biarlah.. Sudah sampai masa untuk  mereka belajar menjaga  dan bertanggungjawab terhadap barang-barang sendiri. Melentur buluh biarlah dari rebungnya, kalau dah jadi buluh baru nak lentur alamat patahlah buluh tu, kalau buluh tak patah kita yang patah.

 

 

Make a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

10 Responses to “Prasekolah 2011”

RSS Feed for Weblog Prasekolah Budiman SK Tekek, Pulau Tioman Comments RSS Feed

Terujanya.. design sangat cantik. Buat guna apa ni cikgu?

Tq for visiting Masyitah Harun. Design biasa sahaja.. guna photoshop.

Cantik gambar. Kena jugak wat satu nampaknya.

Cun seh, memang tak terlawan bakat guru prasekolah lelaki ni. Anak-anak murid mesti hebat-hebat ni.

Ha ha.. Masidah, sebenarnya guru2 prasekolah perempuan lagi hebat.

“25 Wajah, 25 Watak”
Boleh buat tagline filem, Cool..

Tahniah cikgu. sangat teruja dengan deisn dan gambar. Bolehlah buat weblog sekolah pulak. Di harapkan semua ibubapa buka laman ini.

Terima kasih En. Hafaz atas kunjungan dan komen2 membina.. Wah..rasa berbangga pula bila weblog ni dapat perhatian dari YDP PIBG sendiri..

Cantiknya camner buat?

cantik,, bestnye org yg pandai bt camni kan,,


Where's The Comment Form?

Liked it here?
Why not try sites on the blogroll...

%d bloggers like this: