Selamat Hari Raya

Posted on 18/09/2009. Filed under: Cerita Di Sini | Tags: , , , , |

Alhamdulillah.. akhirnya berjaya juga aku dan kawan-kawan aku keluar dari Tioman semalam. Siapa kata di Hentian Pudu je sesak time dekat-dekat nak raya..? Jeti Tekek pun sama tau.

Bayangkan kami di sini cuma ada Blue Water Express iaitu satu-satunya syarikat feri yang menghubungkan Tioman dengan tanah besar (melalui Tanjung Gemuk dan Mersing). Jadi kalau time dekat2 nak raya ni bila semua orang berpusu-pusu meninggalkan pulau bayangkan je lah kesesakannya.😦

Murid sekolah yang hadir

Murid sekolah yang hadir

Semalam, bilangan murid boleh dikira dengan mudah (walaupun masih x boleh dikira dengan jari🙂 ) Murid-murid prasekolah aku pun 8 orang je yang datang. Tapi untuk juga budak-budak sekolah datang hari ni, dapat jugak duit raya dari sekolah!  Duit raya dari cikgu, kan menarik bunyinya tu.

kadraya 3

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI

MAAF ZAHIR DAN BATIN

AYUH SAMA2 MEMERIAHKAN DUNIA PENDIDIKAN!

p/s : Jangan lupa bayar zakat fitrah, kalau dan bz sangat boleh bayar via maybank2u.com.my🙂

Make a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

2 Responses to “Selamat Hari Raya”

RSS Feed for Weblog Prasekolah Budiman SK Tekek, Pulau Tioman Comments RSS Feed

Sabarlah guru-guru pulau, itulah jasa yang xbley dibandingkan dengan kami yang bahagia di darat ni. Selamat Hari Raya Mintak Maaf Banyak-banyak

Salam Lebaran pada seluruh warga kerja sekolah tekek


Where's The Comment Form?

Liked it here?
Why not try sites on the blogroll...

%d bloggers like this: