Program Komuniti Kolej Jati UiTM

Posted on 15/05/2009. Filed under: Berita dan Rencana, Cerita Di Sini, Pra Buletin | Tags: , , , |

Pagi semalam, lebih kurang 10 orang student UiTM dari Fakulti Sains Kesihatan melangkah kaki buat kali pertamanya ke dalam kelas prasekolah aku. 2 hari sebelum tu aku dah pun dimaklumkan oleh Haziq dan Safwan (kalau x silap la nama diorang) rombongan ni buat program komuniti di Kg. Tekek ni.

Jadi hari ni bertuah sungguh budak-budak aku yang datang (22 orang semuanya) kerana diorang telah berpeluang  beramah mesra dengan student-student UiTM ni. Pada masa yang sama tujuan utama program ni ke prasekolah adalah untuk buat demo dan penerangan tentang kebersihan diri dan kaedah menggosok gigi dengan betul. Kebetulah pulak hari ni PPM Prasekolah cuti, nasib baiklah geng2 UiTM ni ringan tangan tolong melayan budak-budak ni kat dapur. Budak-budak ni pun nampak senang hati dan mesra sungguh dengan wajah-wajah yang baru mereka kenali tak sampai setengah jam.

Sini ada beberapa keping gambar yang sempat aku capture, gambar ramai-ramai aku takde jadi kalau korang yang datang hari tu baca entry ni jgn lupa email kat aku gambar tu. Aku nak publish kat “Wall of Nostalgic” kelas aku.

MASA BERAMAH MESRA

MASA SESI PENERANGAN DAN AMALI

Make a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

3 Responses to “Program Komuniti Kolej Jati UiTM”

RSS Feed for Weblog Prasekolah Budiman SK Tekek, Pulau Tioman Comments RSS Feed

Nampak best, nanti jemput lah budak2 UiTM ni datang melawat sabah pulak

rndu la tgk bdk2 ni
mkin nkl x diowg ni
ahli da btmbh ke lg sowg

ahah.. dh bertambah lagi sorang, tapi sorang yang perempuan dah kuar dah. Diorang cam biasa je, x de lah nakal sgt..


Where's The Comment Form?

Liked it here?
Why not try sites on the blogroll...

%d bloggers like this: