Selamat Datang Anak Didikku…

Posted on 30/01/2009. Filed under: Pra Buletin | Tags: , |

15-6, itulah nombor terakhir yg boleh aku simpulkan di penghujung Januari tahun ni iaitu 15 lelaki dan 6 perempuan. Berbeza dari batch-batch dua tahun sudah yang mana perbezaan antara boys and girls tidaklah begitu besar. Nampaknya inilah dia antara cabaran-cabaran yang mendatang untuk tahun 20o9 ni. Budak lelaki ni kan biasanya lebih lasak dan lebih agresif berbanding dengan perempuan, tak payah cakap pun aku tahu pasal aku pun tahu masa 6 tahun dulu aku camner.. ha ha.. tapi tak pe pandailah aku nak uruskan diorang semua ni.🙂 Yang penting diorang gembira menikmati dunia prasekolah diorang dan aku gembira melaksanakan tugas aku sebagai guru sepenuh masa diorang.

Make a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Liked it here?
Why not try sites on the blogroll...

%d bloggers like this: