Cleanup Squad

Posted on 09/01/2009. Filed under: Cerita Di Sini | Tags: , |

Ha.. ha.. ini barulah betul-betul semangat kesukanan. Dewan badminton Kg. Tekek yang selama ni jadi tempat kami semua main badminton dah bertukar jadi “Dewan Lumpur” gara-gara banjir. Mana boleh tahan awal-awal tahun ni takkan nak duduk diam je, no badminton anymore? Ish.. tak boleh jadi..

Petang semalam, (Khamis, 8 Jan 2009) aku, Ustaz Man, Tajudin, Mat Yie, Zul, Adi dan Rahim pakat turunlah bersihkan dewan (Thanks to all of you!). Paling-paling tidak pun esok dah boleh start main. First time dalam hidup kitorang bersihkan dewan yang penuh dengan lumpur. Nasib baiklah dewan tu ada satu court je, kalau ada 4 court camner..?

Sini adalah gambar-gambar yang sempat aku shoot masa kerja-kerja pembersihan.

Lumpur 3 inci

Bermulanya sebuah Misi Mustahil!

Ustaz Azman in action

Zul dengan penyodok ajaib!

Rilek.. sembur sikit lagi..

Tak sangka, misi berjaya!

Esoknya... the games begun!

Make a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

4 Responses to “Cleanup Squad”

RSS Feed for Weblog Prasekolah Budiman SK Tekek, Pulau Tioman Comments RSS Feed

Tahniah! Cikgu-cikgu pulau ni rajin-rajin rupanya.

Tq2..

Salam.
Lama tak kunjung blog ni….
Teruk jga banjir d sana erk….
Papun sekarang ni ok gak kan…
….

Wsalam CikguHai,
Alhamdulillah skrg ni ok, tapi tunggu je lah musim hujan banjir lagi.


Where's The Comment Form?

Liked it here?
Why not try sites on the blogroll...

%d bloggers like this: