Berakhirnya KPLI-LPBS Prasekolah

Posted on 16/09/2008. Filed under: Cerita Di Sini | Tags: , |

Hari ini secara rasminya, dengan berakhirnya kursus Biro Tata Negara maka berakhirlah status kitorang semua sebagai guru pelatih KPLI-LPBS Prasekolah (Ambilan Mac 2007) di IPTAA🙂 Walaupun ada terselit sedikit rasa sedih kerana meninggalkan kawan-kawan dan kenangan-kenangan manis sepanjang berada di sini  tapi perasaan gembira tu mengatasi segala-galanya. Kenangan-kenangan sepanjang berada di sini dan takkan aku lupakan sepanjang hayat.

Kepada kawan-kawan semua, tak kira di mana korang semua berada selepas ni, aku doakan korang semua dalam keadaan sihat walafiat dan berjaya selalu.

Koleksi Gambar

Make a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

14 Responses to “Berakhirnya KPLI-LPBS Prasekolah”

RSS Feed for Weblog Prasekolah Budiman SK Tekek, Pulau Tioman Comments RSS Feed

Brother admin first tahniah pasal berjaya tamat, second gua nak tanya cikgu baju merah tudung pink kat depan tu available lagi ke tak?

Tq, pasal cikgu tu aku tak pasti… saudara bakhtiar kena tanya sendiri pada tuan punya tudung🙂

Tahniah dh berjaya tamat KPLI, jadilah guru2 prasekolah yang mantap lepas ni k. Brother admin yang macho bestari, ada request skit ni, letak la nama n no tepon skali. Barulah boleh kita mengerat silaturrahim …

Salam.. Tahniah coz da pra grad…hehhehe
Saya nak tanya,, kamu posting bila?
Dah dapat surat lantikan ka?
Bukan apa kami di sabah ni sampai hari belum dapat lagi.. ada dengar kabar bulan Januari baru posting.. mana adil ba..
hehheheheh
TQ

Wsalam, Terima kasih
Sebenarnya kami di sini pun masih belum dapat surat posting lagi apatah lagi surat lantikan. Semua rakan2 kami di IPG-IPG lain juga begitu. Oleh itu bersabar lah ye Ari.. takkan lari gunung dikejar.

Nak tanya ni.. kamu pergi bertugas ka tanpa surat lantikan ? Atau buat sementera menunggu tu kamu tak pergi mengajar ?
Rasanya bila surat lantikan tu diberi ?
Yang paling penting bila tarikh lantikan kita bermula? Kami diberitahu 1 Januari 2009..itupun masih dalam keadaan ‘mungkin’.. yang memeningkan lagii..kami di suruh ke sekolah tanpa apa – apa’status’ yang jelas.. kamu di sana macam mana? (Bukan nak mengira mengajar cuma,faham – faham lah….)

P/s : Lebih afdal awak rely dalam email… sini open sangat ba.. hehhehe..
TQ

Ok. Saya reply dalam email.

hi saya pun kpli lpbs prasekolah mac 2007.institut ipip.tahu tak apa2 mengenai status kita?anyway u pergi sekolah tak skrg ni ngajar atau tunggu surat br g?

reply tru email ya.thanks.salam ukhwah:)

Ok saudari nana, sy dh reply dalam email awk.

huhuhu…banyak2 bersabo ler kita2 yang bernasib sama ni…. ape2 pun doa2lah sgalanya dipermudahkan dan berjalan dengan lancar….amin….

hi..mior.bz ker

Bz pk posting je.. he he..

Memori di kelas prasekolah, nice moment!


Where's The Comment Form?

Liked it here?
Why not try sites on the blogroll...

%d bloggers like this: